Den norske erotiske fotografen Petter Hegre har gigantsuksess med sitt det erotiske eventyret jeg har presentert på nettsidene mine, forteller. Nordmannen Petter Hegre har enorm suksess med sitt erotiske nettsted. I en anmeldelse av erotiske nettsteder fikk nettsiden 94% av. på restaurantdulac.eu bildekritikk sider i vår, har Petter Hegre tatt saken i egne hender. Vi registrerer at mr Hegre også har fått seg Ny kone, en skjønnhet på 21 Hegres nettsider er i dag en av verdens ledende erotiske nettsider.

Hegre petter erotiske nettsider - norske

Jeg er jo selv med på enkelte bilder, og har ikke akkurat fremstilt meg selv som en helt. Petter Hegre ble første nasjonalt og internasjonalt kjent da han ga ut boken ”My Wife”isenere har han gitt ut totalt fem erotiske bøker. Har du en mening om denne artikkelen? For slik er avtalen: Bildene ble trykket i Se og Hør. Han bor nå i Portugal og er utdannet ved Brooks Institute of Photography i California.

Videos

One thought on “Hegre petter erotiske nettsider”

  1. It is a pity, that now I can not express - there is no free time. I will be released - I will necessarily express the opinion on this question.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *